Cu un pas mai aproape de Rai

Cine suntem?

Înființată în anul 2003, societatea noastră are o vastă experiență în domeniul funerar, ocupând LOCUL I în TOP AFACERI ROMÂNIA, în județul Vaslui, în domeniul nostru de activitate. 

Viziunea noastră este de a ajuta familiile din Bârlad, dar și din împrejurimi, să comemoreze trecerea celor dragi la cele veșnice, cu demnitate și respect. Din această viziune s-a născut și misiunea noastră, aceea de a oferi servicii funerare personalizate, de calitate, în funcție de doleanțele fiecăruia.

Scopul întregii echipe Casa Eden este de a ajuta familiile prin suport și pregătiri necesare momentelor mai grele din ciclul vieții, prin crearea unui cadru liniștit și împăciuitor unde oamenii se pot aduna să comemoreze viața celui drag. Păstrand tradițiile și ritul bisericesc, dar și creând servicii personalizate la costuri moderate, am reușit să ne câștigăm un loc de cinste în comunitate.

Valorile noastre sunt călăuzite de demnitate, încredere, transparență și susținere. Ne dorim să vă oferim tot sprijinul în aceste momente grele, asigurându-vă de tot respectul și discreția noastră.

Suntem de părere că succesul oricărui tip de activitate necesită dedicare și profesionalism. În activitatea noastră este nevoie de compasiune, grijă și atenție la detalii. Acestea sunt caracteristicile care definesc membrii echipei Casa Eden.

Prin aceasta încercăm să fim alături de familia îndurerată și să vă oferim tot sprijinul în aceste momente grele, asigurându-vă de tot respectul și discreția noastră. Acordându-ne încredere, puteți să vă canalizați timpul spre comemorare și rugăciune către cel pierdut, rămânând ca noi să ne ocupăm de cele lumești.

Cum vă putem ajuta?

Nimic mai mult decât pierderea unei persoane dragi reunește fizic și emoțional întreaga familie. Familia și prietenii au nevoie de timp pentru a petrece ultimele clipe în preajma celui drag, care pleacă pentru totdeauna dintre noi. De aceea, venim în ajutor celor îndoliați, în aceste momente neașteptate, stând la dispoziția dumneavoastră zi de zi, la orice oră, cu o echipă care vă va oferi serviciile complete destinate acestui eveniment, într-o manieră profesională.

Comercializăm toate produsele necesare înmormântării și obiceiurilor aferente (sicrie, cruci, lumânări, prosoape, coroane, haine de doliu), cât și monumente funerare din marmură și granit, cruci, grilaje metalice și felinare.

Vă ajutăm să păstrați vie amintirea celor plecați dintre noi prin prelucrarea de fotografii ceremice de înaltă calitate, confecționate în ateliere din Italia.

În ceea ce privește gama noastră de servicii, aceasta acoperă o largă varietate, de la îmbălsămare cu personal calificat, toaletare, transport funerar intern și internațional, până la organizarea meselor de pomenire sau comemorative. Vizualizează toate serviciile funerare! 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image
Casa Eden