Cu un pas mai aproape de Rai

Repatrieri

 

Repatriere funerară

Atunci când survine decesul unui prieten sau al unui membru al familiei, de cele mai multe ori, veți avea nevoie de sprijinul unui firme sau agenții funerare. Transportul persoanelor decedate necesită respectarea anumitor norme de biosecuritate. Pe lângă dotările tehnice, dispunem și de o echipă de profesioniști care realizează aceste acțiuni în cele mai bune condiții.

CASA EDEN oferă servicii de repatriere în România, dar si din România în restul Europei. Repatrierea rămășitelor celor dragi poate fi un proces destul de complicat și greu de realizat datorită timpului scurt, dar și a costurilor, mai ales dacă nu aveți parte de sprijinul potrivit. Începând de la întocmirea actelor, și până la găsirea unui mijloc de transport corespunzător, totul este destul de dificil de îndeplinit.

Activitatea noastră de repatriere este concentrată în jurul eficienței, atât din punct de vedere a timpului, cât și a costurilor. Experiența acumulată în toată perioada noastră de activitate ca agenție funerară ne ajută să vă putem oferi servicii personalizate pentru întreg procesul de repatriere și înhumare a celor dragi.

Serviciile noastre de repatriere decedați sunt orientate tocmai spre a oferi un ajutor prompt și eficient rudelor care vor să rezolve cât mai rapid totul. Ne dorim să alinăm, cât de mult cu putință suferința celor care sunt încercați de o așa cumpănă și să îi ajutăm să treacă peste clipele grele la care viața îi supune. 

Așadar, vă punem la dispoziție toată experiența acumulată în acest sens.

Oferim prețuri accesibile și garantăm cele mai bune soluții pentru dvs.

Costurile unui sicriu din zinc sau plumb pot ajunge până la cateva sute de euro, întrucât acesta este dotat cu un purificator special. Bineînțeles, sigilarea acestuia se face în țara din care începe transportul, abia după ce s-au realizat toate formalitățile legale în țara de origine, iar corpul a fost pregătit conform normelor în vigoare. Această pregătire este mai scumpă în restul Europei decât în România, dar putem să găsim cel mai bun preț datorită parteneriatelor dezvoltate de-a lungul timpului.

Oferim servicii de repatriere pe întreg teritoriul Europei, ultimele repatrieri internaționale fiind: Spania-România, Italia-România, România-Ungaria.

Vă stăm la dispoziție 24 h din 24. Solicită asistența noastră NON-STOP!

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image
Casa Eden